Silver LuxuryWorld- on premium luokan brändi, joka yhdistää itseensä korkealaatuisen palvelun, ensiluokkaiset tuotteet ja kyvyn luoda nykyaikaisen, naisellisen ilmeen hyödyntäen uusimpia trendejä, myös huomioiden ja kohdelleen jokaista asiakasta yksilöllisesti henkilökohtaisten toivomusten mukaan.
Meidän tiimimme koostuu sertifioiduista ja korkeakoulutetuista spesialisteista, kuten ripsienpidennys-ja kynsitekniikot, kampaamopalveluiden ammattilaiset, kosmetologit, myynti- ja markkinointiasiantuntijat, jotka päivittäin edistävät yrityksen kehitystä.
Tiimimme osoittaa ammattitaitonsa laadukkaan työnjäljen lisäksi myös todella suurella määrällä kanta-asiakkaita. Meidän brändin valitsevat he, jotka arvostavat laatua ja ylellisyyttä. Me työskentelemme vain pitkän työkokemuksen omaavien ammattilaisten ja luotettavien tavarantoimittajien kanssa.
brändin historia on alkanut vuonna 2013- juuri silloin yrityksen perustaja on saanut hänen ensimmäiset asiakkaansa. Tieto kantautui yhdeltä tyytyväiseltä asiakkaalta toiselle ja pian halukkaiden lukumäärä oli kasvanut todella suureksi päivä päivältään. Tämä antoi mahdollisuuden tarjoamien palveluiden laajentamiseen, uuden liiketilan ja koulun perustamiseen

Close
Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä!
ASIAKASPALVELU
klo. 9:00-16:00
silver.suomi@gmail.com
+358449759233
MEISTÄ
FAQ
AJANVARAUS
Made on
Tilda