KYNNET
Käytämme alan markkinoiden uusimpia tekniikoita ja tendenssejä materiaaleissa ja koristelussa.

Geelilakkaus - soveltuu heille, jotka tahtovat vahvat ja kestävät kynnet. Tämä on oiva kynsien hoitotapa, joka ehkäisee oman kynnen mahdollisen vaurioitumisen johtuen mekaanisista ja kemiallisista vaikutuksista. Mikäli otat käyttöön geelilakkauksen, voit olla täysin varma etteivät kyntesi menetä alkuperäistä ulkomuotoa, vaan säilyvät upean näköisinä, vaikka tekisit esimerkiksi kotitöitä. Kynsien taataan säilyvät kauniina ja huoliteltuina vähintään 3 viikon ajan.

Rakennekynnet - kynsien laittotapa, joka mahdollistaa oman kynnen pidentämisen ja sen muodon muokkaamisen oman toiveen mukaan. Meidän kauneudenhoitolassamme käytetään ehdottomasti suosituinta rakennekynsiteknologiaa eli geelirakennusta. Käytännössä kynnen rakentamisen vaiheisiin kuuluu geelin koventaminen UV-valon vaikutuksella, muodostaen vahvan ja kestävän kerroksen, joka muistuttaa käsittelyn jälkeen luonnollista kynttä. Kyseinen laittotapa takaa asiakkaalle todella kauniin ja kestävän lopputuloksen. Tämän menettelyn jälkeen kyntesi näyttävät luonnollisen muotoisilta kauniin kiillon ja ulkomuodon kera, ja ovat myös todella kestävät kovassakin käytössä taatusti vähintään 4 viikon ajan.
Liikkeessämme kaikki välineet ja instrumentit käyvät läpi kaikki steriloinnin vaiheet kuten:

1. Kemiallinen desinfektio
2. Desinfioitujen monikäyttöisten välineiden tarkastus ja puhdistus
3. Sterilointi
Teknikkojen kategoriat:
Top-teknikko: pisin kokemus kynsien parissa, hallitsee kaikki geeli- ja rakennekynsientekniikat ja palvelun suoritusaika on lyhyempi.
Master-teknikko: yli 2 vuotta kokemusta, hallitsee keskeisimmät geeli- ja rakennekynsientekniikat, palvelun suorituksen aika on keskivertainen.
Junior-teknikko: hallitsee yleiset geeli- ja rakennekynsientekniikat ja perusteet, yli vuoden kokemus kynsien parissa, palvelun suoritusaika on tapauskohtaisesti pidempi.

Rakennekynsien suositeltu huoltoväli on 4 viikkoa.
Geelilakkauksen suositeltu huoltoväli on 3 viikkoa.
Palvelun takuu on 1 viikko laittopäivästä.
Close
Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä!
ASIAKASPALVELU
klo. 9:00-16:00
silver.suomi@gmail.com
+358449759233
MEISTÄ
FAQ
AJANVARAUS
Made on
Tilda